toppdesign
   Elisabeth Mölbach Design
design-strek  Elisabeth Mölbach Design  design-strek
GRAFISK DESIGN
WEBDESIGN
INFORMASJON
kontaktinformasjon
tjenester
kunder
tips & triks
nyttige lenker
ENGLISH

FORSIDEN > INFORMASJON > TJENESTER

Tjenestetilbud

Design av logo og grafisk profil

Utvikling av en logo og grafisk profil kan være et omfattende eller et mindre arbeid, avhengig av bedriftens størrelse og ønsker. For meg som designer er det viktig å ikke gi kunden unødige utgifter. Jeg har for tiden tilbud på design av logo til små bedrifter i Oslo-området. Les mer her! Og ring meg gjerne for å avtale et uforpliktende møte!

Grafisk design

Grafisk design inbefatter design av brosjyrer, visittkort, plakater, bøker og andre trykksaker. Uten noen forpliktelser for deg kommer jeg til et møte og diskuterer oppdraget, stort eller lite. Så får du skriftlig pristilbud. Ta kontakt med meg på mail eller telefon!

Webdesign

Jeg tar ansvar for formgivning, informasjonsarkitektur og produksjon av komplett nettsted, lite eller stort. Jeg lager nettsider som følger The World Wide Web Consortium (W3C) når det gjelder bruk av HTML og CSS (Cascading Style Sheets). Dette resulterer i stabile og brukervennlige nettsider. I tillegg tar jeg ansvar for tilmelding og registrering av nettstedet og optimalisering for søkemotorer.

Søkemotoroptimalisering (SMO–SEO)

Det hjelper lite å ha et interessant nettsted hvis ingen finner det! Søkemotorene er smarte og selektive når de definerer rekkefølgen på "treff". Jeg er oppdatert på hva som gjør at et nettsted får høy plassering i søkemotorene og tilbyr hjelp til å bli synlig på Internett.

Bannerannonser

Jeg lager gjerne animerte eller statiske annonser for din virksomhet.

E-handel, Nettbutikk, webshop

Mitt nyeste tjenestetilbud er design og bygging av nettbutikk. Dette skjer ved bruk av Mamut eller GoOnline programvare. Jeg har bygget nettbutikk for KEM (Kunstnernes eget materialutsalg) og ArtWearShop som presenterer og selger norsk kunsthåndverk innen smykker og tekstiler.

Opplæring

Jeg er utdannet pedagog og bistår gjerne med opplæring i digital billedbehandling og grafisk programvare.

Samarbeidspartnere

Utvikling av gode trykksak- og Internettløsninger er gruppearbeid og kan i tillegg til design, fordre mye annen fagkunnskap. Jeg samarbeider derfor tett med fagfolk med kompetanse og bred erfaring innen fotografi, illustrasjon, animasjon, diverse trykketeknikker, oversettelse til engelsk og tysk, og dynamiske/databasegenererte webløsninger.

Reklame

 Gå til Balder Tekstil!
 Gå til Filosofere sammen!
 Gå til Sandgrund Lars Lerin!

Valid HTML 4.01 og CSS!

| FORSIDEN | PORTFOLIO GRAFISK DESIGN | PORTFOLIO WEBDESIGN | INFORMASJON |

SITEMAP

designstrek_bunn  designstrek_bunn  designstrek_bunn

ORGANISASJONSNR.: 981 131 932 – TLF.: (+47) 930 32 140